Ga voor resultaat

Traject op maat

Aan de hand van ons sportadvies maken we een traject op jouw maat. Je beweegcoach is verantwoordelijk om je te blijven motiveren en ondersteunen richting je resultaten. Het is een engagement van beide kanten waarbij we 100% resultaatsgarantie geven. Dit programma is zeer geschikt voor jong en oud (vanaf 16 jaar).

Schrijf je in

MyFitplan

Tijdens een eerste afspraak met je GO-FIT beweegcoach worden je uithouding en lichaamssamenstelling gemeten om je conditie te bepalen. Nadien stel je samen je persoonlijke beweegdoelen op en wordt er een advies op maat gemaakt. Het niveau van je fitheid tijdens de test wordt aangeduid door middel van een trede op een fitheidsladder.

Om hogerop te komen, moet je elke week FIT-punten sparen. Dit doe je door een activiteit te kiezen die bij je past en ze nadien te gaan uitvoeren met een vooraf bepaalde intensiteit. Het leuke is dat je punten kan sparen waar, wanneer en hoe je maar wilt; bij GO-FIT, outdoor, of zelfs bij je thuis. Sporten, wandelen, fietsen of zelfs huishoudelijke klussen, alles is punten waard.

Iedere 10 weken kan je opnieuw getest worden, een trede hoger op de ladder klimmen, en zo gaandeweg werken aan het behalen van je doel.

 

eGym

eGym is een slimme combinatie van volautomatische en revolutionaire trainingstoestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in, en al je persoonlijke gegevens (zoals je zitpositie en trainingsgewicht) worden automatisch bewaard op je persoonlijke GO-FIT polsband. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor mogelijke blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging vermeden worden. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig! Om de 6 weken wordt opnieuw een krachttest/evaluatie gedaan en wordt je trainingsprogramma aangepast aan je gemaakte vorderingen en/of nieuwe doelstellingen.

Waarom trainen op eGYM?

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke polsband
  • Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding (goedkoopste vorm van personal training)
  • Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat
  • Fit & Vitaal in 30 minuten!

GO-FIT is een fitness & trainingscentrum dat zich onderscheidt qua service, kennis en ligging.

© 2017 GO-FIT MECHELEN

Volg ons