Ga voor resultaat

Traject op maat

Aan de hand van ons advies bouwen we een traject op jouw maat. Je coach motiveert en ondersteunt je richting de gewilde resultaten. Een engagement van beide kanten met 100% resultaat, geschikt voor jong en oud (vanaf 16 jaar)!

Schrijf je in

MyFitplan

Tijdens een eerste afspraak met je coach worden je uithouding en lichaamssamenstelling gemeten om je conditie te bepalen. Nadien stellen we samen je persoonlijke beweegdoelen op en geven we je advies op maat. Het niveau dat tijdens deze test bepaald wordt, duiden we aan op een fitheidsladder.

Om hogerop te komen, moet je elke week FIT-punten sparen. Kies een activiteit die bij je past en voer ze uit met een vooraf bepaalde intensiteit. Je kan punten sparen waar, wanneer en hoe je maar wilt: bij GO-FIT, buiten, of zelfs thuis. Wandelen, fietsen of kuisen, alles is punten waard.

Iedere 10 weken kan je opnieuw getest worden, een trede hoger op de ladder klimmen en zo je ultieme doel bereiken.

eGym

eGym is een slimme combinatie van volautomatische en revolutionaire trainingstoestellen. De eGym-coach hoeft maar één keer alle toestellen voor je in te stellen. Al je persoonlijke gegevens (zoals je zitpositie en trainingsgewicht) worden automatisch bewaard op je persoonlijke GO-FIT polsband. Tijdens de training krijg je via je scherm instructies waardoor mogelijke foute bewegingen vermeden worden. Je traint dus snel, veilig én eenvoudig! Om de 6 weken evalueren we en passen we je trainingsschema aan aan je vorderingen en nieuwe doelstellingen.

Waarom trainen met eGYM?

  • Eenvoudig en veilig
  • Zeer effectief, en dat maar 2x 30 minuten per week
  • Resultaatgericht met optimale begeleiding
  • Altijd en overal zicht op je resultaten
  • Fit in 30 minuten!

GO-FIT is een fitness & trainingscentrum dat zich onderscheidt qua service, kennis en ligging.

© 2017 GO-FIT MECHELEN

Volg ons